2324082010 6982535750 Νέα Μπάφρα, Σέρρες 62047 glassalexiou@gmail.com
hero image
 
 
     
   
     
     
 
Τζάμια - Κρύσταλλα - Βιτρό - Fusing - Καθρέφτες - Υαλοπίνακες - Μεμβράνες | Νέα Μπάφρα Σερρών


Η εταιρεία ΓΥΑΛΙ & ΤΕΧΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ με έδρα στη Νέα Μπάφρα Σερρών, είναι μια σύγχρονη και τεχνολογικά ενημερωμένη οικογενειακή εταιρεία, που διαθέτει πολυετή εμπειρία, κορυφαία τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνικές στο χώρο του γυαλιού, παραμένοντας αφοσιωμένη στην εξέλιξη και την ανακάλυψη.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας στο εξωτερικό, στην κατασκευή βιτρό τύπου TIFFANY και FUSING αλλά και ειδικών γυάλινων κατασκευών, εφαρμόζουμε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, δημιουργώντας μοναδικές και λειτουργικές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε χώρο.
 
     
 
 
 
     
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Διαθέτουμε μακρόχρονη συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, με ποιότητα, καλαισθησία στη καλύτερη τιμή, αξιοποιώντας στο έπακρο τη βαθιά μας γνώση και την αγάπη μας για τη δημιουργικότητα, αναδεικνύουμε το γυαλί σε όλο του το μεγαλείο, σε όποια ανάγκη κι εφαρμογή προκύψει.

Διακεκριμένοι για την αφοσίωσή μας στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και για την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικότητα και ακρίβεια, έχουμε εξασφαλίσει την σημαντικότατη εμπιστοσύνη σας, επιτυγχάνοντας την ύψιστη τιμή να είμαστε ο σύμμαχος σας σε κάθε έργο, που βάση των δικών σας αναγκών δημιουργούμε.

 
 
     
 
 
 
 
   
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
 
     
 
Στην εταιρεία μας ΓΥΑΛΙ & ΤΕΧΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ με έδρα στη Νέα Μπάφρα Σερρών, διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, που συνδράμει στο στόχο μας να δημιουργούμε και να παρέχουμε ποιοτικές προτάσεις υψηλής αισθητικής, αναλαμβάνοντας από κτιριακές επενδύσεις μέχρι καλλιτεχνικές δημιουργίες, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.
 
Πέρα από τη κύρια δραστηριότητά μας που είναι η εμπορία, η κατεργασία και η τοποθέτηση κάθε είδους υαλοπινάκων και κουφωμάτων, ασχολούμαστε επιπλέον και με τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή εξειδικευμένων εφαρμογών όπως βιτρίνες καταστημάτων, φυσαρμόνικες, ενεργειακούς υαλοπίνακες, βιτρό, fusing, αυτόματες πόρτες εισόδου, καμπίνες ντουζιέρας κ.α.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ή για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝA
2324082010
6982535750